ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Доставка - с куриерска фирма Еконт Експрес 

От 25.05.2018г. доставката на всички поръчки до офис на Еконт, или до адрес, са за сметка на купувача.

Всички поръчки направени  от 0ч. до 24 ч. обикновено се обработват и изпращат на следващия работен ден, така че  ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ВАШАТА ПОКУПКА САМО ЕДИН РАБОТЕН ДЕН СЛЕД ЗАЯВКАТА.                                   

След като пратката бъде изпратена ще бъдете уведомени чрез имейл, съдържащ номера на товарителницата, с който можете да проследите пратката си във всеки един момент чрез уеб страницата на куриерската фирма.

Доставки не се извършват в неделя и на официални празници, както и е посочено в условията на съответната спедиторска фирма.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство, клиентът следва да бъде информиран чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена.

В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, потребителят ще бъде информиран чрез телефонен разговор и/или писмо и поръчката няма да бъде изпълнена, ако не бъде получено изричното съгласие на потребителя, че е съгласен с настъпилите промени в условия, начина и срока на доставка.

 ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Заплащането на направените поръчки в онлайн магазин  www.anglopal.com   се осъществява в брой на куриера на фирма Еконт при получаване на поръчката (наложен платеж).

Преглед

За нас е важно да бъдете удовлетворени от покупката! Затова Ви даваме възможност, когато куриерът на Еконт ви достави стоката, вие да я отворите пред него преди да я заплатите и да я разгледате. Ако стоката не оправдае очакванията ви или не ви е по-мярка, вие можете да я върнете обратно към нас чрез куриера, като в този случай ще трябва да заплатите ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ  В ОБРАТНАТА ПОСОКА.
 
НЕЗАВИСИМО ДАЛИ КЛИЕНТЪТ ПАЗАРУВА НА ЕДРО ИЛИ ДРЕБНО, В СЛУЧАЙ, ЧЕ ОТКАЖЕ ПРАТКАТА В МОМЕНТА НА ДОСТАВКА, СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ВЪРНАТА ПРИ НАС, НО ТРАНСПОРТЪТ В ОБРАТНАТА ПОСОКА СЕ ЗАПЛАЩАТ ОТ КЛИЕНТА.При ОТКАЗ търговецът има право да предприеме действия за събиране на тази сума съгласно предвидения в закона ред. 
 
Замяна и Връщане
 
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия в срок до 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право: 

1.  Да върне или замени стоката с друг размер, цвят или с друг модел по желание на клиента, който е на същата стойност със закупения вече продукт.

В случай, че клиентът поиска да бъде направена замяна на поръчания продукт, това може да бъде направено след като получим стоката, на която се иска замяна. Разходите за доставка на стоката и в двата случая са за сметка на купувача.

При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

Връщането става чрез попълване на Формуляр за отказ/изпращаме го при поискване/ и БУТОН "ОТКАЗ" в електронното меню на Еконт.

           2. Да му бъде възстановена напълно заплатената  сума, като бъде направена удръжка, в случай, че доставката              е  била заплатена от търговеца. Парите биват изплащани като пощенски паричен превод в посочен от клиента            офис на куриерска фирма Еконт в срок до 7 (седем) работни дни, считано от датата, на която сме получили                стоката.Ще Ви бъде изискана лична карта за удостоверяване на самоличност.

           !!!При връщане или замяна трябва да са спазени следните условия:

Запазен отличен търговски вид: стоката не е носена, скъсана, надраскана, прана, гладена.

Не са налице повреди, причинени от неправилна проба на дрехата.

Запазена товарителница,касов бон,оригинална опаковка,закачалка и етикети на производителя/вносителя.

В случай на основателна рекламация, действайки по своя лична преценка, търговецът има право да:

- замени продукта с друг такъв;

- възстанови сумата за съответния продукт.

При неоснователна рекламация търговецът има право да откаже смяна на продукта и/или възстановяване на неговата цена, както и отстраняване на повредата/дефекта, ако се установи, че такъв има и той е настъпил поради неправилно съхранение от потребителя и/или от напъни, опъване, разтягане поради малък размер, и/или от умишлено повреждане и нарушаване на неговата цялост, както и от опити да бъде поправен и/или коригиран продукта.

Търговецът може да откаже да отстрани дефект и/или установена повреда върху продукта, ако се установи, че потребителят е правил опити да отстрани сам и/или чрез трето лице повредата/дефекта.

Основателността на рекламацията и/или твърдението за настъпил дефект се преценява от търговеца.