Често задавани въпроси (FAQ)
?
КАК ДА КУПЯ?


Можете да пазарувате в електронен магазин „АнглоПал"" по един от следните начини:

1. С бутона БЪРЗА ПОРЪЧКА/без формалности/

Спестете си време като натиснете бутона БЪРЗА ПОРЪЧКА, който ще намерите под всеки артикул. Оставете вашия телефонен номер и ние ще ви се обадим, за да финализираме поръчката.

2. ОБАДЕТЕ СЕ НА ТЕЛЕФОННИЯ НОМЕР, посочен на сайта, за да направите поръчката си. Ще е нужно да ни кажете две имена, вашият телефонен номер и в кой офис на ЕКОНТ искате да получите стоката. Можем да я изпратим и на вашия адрес.

3. С бутона: Изберете: размер и цвят.

След това натиснете бутона "КУПИ" на съответния продукт, като по този начин, той ще бъде добавен към вашата количка. После следвайте инструкциите. По същия начин може да добавяте, колкото продукта желаете. На всеки етап от поръчката може да се откажете, да се върнете или изтриете продукт. След като приключите поръчката, договорът с нас е сключен и ще получите потвърждение по тел. След изпращането на стоката ще получите съобщение от куриерската фирма с номера на товарителницата, за получаване на пратката.

4. Направете си ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРОФИЛ и всеки път като желаете да пазарувате, влизайте в профила си от секция "ВХОД ЗА КЛИЕНТИ". Това ви спестява досадното писане на адрес и телефон за доставка всеки път. Потребителски профил имат всички клиенти на магазина, които са реализирали поне една поръчка. Той се създава автоматично и може да бъде достъпен по всяко време. Тук може да следите статуса на активните си поръчки.

5. Поръчайте по СКАЙП. Намерете ни на скайп име: anglopal и ни кажете какво сте си избрали!

 

?
КАК ДА ВЪРНА ВЕЧЕ ЗАКУПЕН ПРОДУКТ?

Ако решите да върнете даден продукт, моля да изискате Формуляр за отказ. 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас